Andre Renard - XO Royal 70cl

€ 53,50
Niet meer leverbaar

Deze Andre Renard XO Cognac komt in een prachtige Karaf Helios. De cognac is minstens tien jaar oud en rijpte in de beste vaten van Limousin-eikenhout. Andre Renard is een klein en onbekend cognachuis dat kwaliteitsproducten produceert voor een betaalbare prijs.

Andre Renard - XO Royal Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Andre Renard. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Cognac regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Andre Renard - XO Royal.

X.O. Cognac ofwel "Extra Old" Cognac is een stuk ouder als VS en VSOP Cognac en wordt minstens 10 jaar gerijpt. Desondanks het feit dat de minimale leeftijd 10 jaar is, is een XO Cognac gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar oud en soms zelfs ouder. Het smaakprofiel van een uitzonderlijke XO Cognac is rijk en luxueus samen met warme specerijen, noten, chocolade, toffee en gedroogd fruit. XO wordt vaak puur gedronken met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Andre Renard
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%