Armorik, 6 years - Single Cask Vinho Str 70cl

€ 53,50
Niet op voorraad

Armorik wordt bij Distillerie Warenghem gemaakt en was de eerste Franse single malt toen deze in 1998 op de markt kwam. Normaal gesproken rijpen ze hun single malt in nieuwe en gebruikte vaten van Bretons eikenhout, maar voor deze gelimiteerde single cask maken ze een uitzondering. De Armorik rijpte 6 jaar in een Portugees wijnvat dat door het zogenaamde STR-proces nieuw leven ingeblazen is. Als bedankje heeft dat vat heerlijke, intense smaken afgegeven aan de fruitige spirit van Armorik.

Armorik, 6 Y - Single Cask Vinho Str Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Armorik. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige France en is gebotteld op 51,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Armorik, 6 Y - Single Cask Vinho Str.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Armorik
Categorie Single Malt
Land Frankrijk
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 51.5%