Armorik - Sherry Cask 70cl

€ 38,50
Niet op voorraad

Armorik is een whisky uit Bretagne, een regio in Frankrijk die veel culturele en taalkundige overeenkomsten vertoont met Schotland, Ierland en Wales. Armorik wordt geproduceerd bij de Warenghem distilleerderij, en de naam verwijst naar de oude Romeinse provincie Armorica. Ooit maakte het Bretonse schiereiland hier deel van uit. Hoewel Warenghem al sinds 1900 bestaat, produceren ze pas sinds 1994 whisky. De Armorik Sherry Cask heeft gerijpt in oude Oloroso sherryvaten. Het is een volle whisky met een mooie balans.

Armorik - Sherry Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Armorik. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige France en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Armorik - Sherry Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Armorik
Categorie Single Malt
Land Frankrijk
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%