Arran - Master of Distilling No.2 70cl

€ 63,99
Niet op voorraad

De Isle of Arran Distillery is opgericht in 1995. Daarmee is het een van de oudste nieuwe distilleerderijen. Master distillery James MacTaggart werkt er sinds 2007 en deze Arran – James MacTaggart is een paar jaar geleden uitgebracht ter ere van zijn 10e jubileum. Tijdens zijn eerste decennium zag James MacTaggart dat Arran uitgroeide van jonge beginneling tot een volwassen en gerespecteerde whiskyproducent. De Arran – James MacTaggart is gebotteld op vatsterkte.

Arran - Master of Distilling No.2 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Arran. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Arran en is gebotteld op 51,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Arran - Master of Distilling No.2.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Arran
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 51.8%