Arran - Gold Cream 70cl

€ 19,50
Op voorraad

Sinds Arran Gold Cream Liqueur in 2004 op de markt kwam, is deze creamlikeur enorm in populariteit gestegen. Het wordt gemaakt bij Arran, een Schotse distilleerderij die bekend staat om haar uitstekende single malt whisky. In combinatie met Schotse room ontstaat een heerlijk snoepje dat je koud, met ijs, in koffie of zelfs voor gebakjes kunt gebruiken.

Arran - Gold Cream Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Arran. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Arran - Gold Cream.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Arran
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 17%