Arran - Port Cask Finish 70cl

€ 44,50
Niet op voorraad

Arran is een relatieve nieuwkomer in de lange geschiedenis van Schotse whisky. Hoewel de distilleerderij nog maar sinds 1995 bestaat, heeft deze whiskyproducent snel een plekje voor zichzelf verworven. Hun single malt whisky heeft over de hele wereld een hoge reputatie, en won al veel prijzen. De Port Cask Finish is een whisky die eerst ongeveer 8 jaar in traditionele eikenhoutenvaten rijpte, alvorens nog een extra periode in portvaten door te brengen.

Arran - Port Cask Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Arran. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Arran en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Arran - Port Cask Finish.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Arran
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%