Arran - Sherry Cask 70cl

€ 49,99
Niet op voorraad

Isle of Arran Distillery bestaat sinds 1995 en is daarmee een van de oudste nieuwe distilleerderijen. In die relatief korte tijd bouwde het al een goede reputatie op. Het eiland in de Firth of Clyde heeft een beruchte whiskygeschiedenis. Er is veel vruchtbare grond, dus boeren hadden voldoende graan om te distilleren. Dat gebeurde in de 18e en 19e eeuw vaak illegaal. Een van de nieuwere uitgaves van deze distilleerderij is de Arran Sherry Cask, ook wel The Bodega genoemd. Deze single malt rijpte 7 jaar in first-fill sherry hogsheads. Een prachtige, moderne sherrybom.

Arran - Sherry Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Arran. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Arran en is gebotteld op 55,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Arran - Sherry Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Arran
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 55.8%