Artisan - Gin 50cl

€ 39,99
Op voorraad

Deze perfect gebalanceerde dry gin, prikkelt je zintuigen en wordt geleverd in een fles, ontworpen door de distilleerder, die luxe en verfijning belichaamt. Er is zorgvuldig gekozen voor 14 botanicals die de meest uitgebalanceerde en onderscheidende zachte smaak geven. De botanicals zijn afkomstig uit verschillende landen, maar de meerderheid komt uit Kroatië.

Artisan - Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk The Artisan. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Croatia en is gebotteld op 44% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Artisan - Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The Artisan
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 44%