Au Vodka Green Watermelon 70cl

€ 32,99
Op voorraad

Goud symboliseert kracht en perfectie vertegenwoordigt the uitzonderlijke smaak van Au Vodka Green Watermelon. Een combinatie van de prijswinnende 5 keer gedistilleerde Au Vodka Premium en frisse watermeloen creëren een heerlijke frisse smaak!

Au Vodka Green Watermelon Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Au. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Engeland en is gebotteld op 35,2% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Au Vodka Green Watermelon.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Au
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35.2%