Auchentoshan, 12 years 70cl

€ 33,50
Op voorraad

Gemaakt op de grens van Highlands en Lowlands, maar ook kwalitatief hebben we hier te maken met een Lowland die uit de schaduw van de grote Highlands is getreden en zich gewaardeerd weet door de connaisseurs. Deze 12 jaar gerijpte heeft de kleur van honing. De geur van romige toffee met citrus, sporen van noten en citroengras. De smaak is zacht, licht zoet, met hints van mandarijn en limoen.

Auchentoshan, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Auchentoshan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Auchentoshan, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Auchentoshan
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%