Aultmore, 12 years 70cl

€ 39,99
Niet op voorraad

Aultmore werd in 1897 opgericht door Alexander Edward, een van de bekendere Schotse distilleerders uit dat tijdperk. Aultmore werd lange tijd voornamelijk voor blends zoals Dewar’s gebruikt. De whisky van Aultmore was erg populair bij blenders, die deze als ‘Topklasse’ bestempelden. Toch was er lange tijd weinig single malt van Aultmore verkrijgbaar, maar dat veranderde in 2014. Nu is er een hele reeks aan Aultmore, waaronder de Aultmore, 12 Y. Proef deze whisky en je begrijpt meteen waarom blenders die liever voor zichzelf houden!

Aultmore, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aultmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aultmore, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aultmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%