Bacardi - Coconut 70cl

€ 20,50
Op voorraad

BACARDÍ rum en kokosnoot. De smaak van zon, zomer en strand. Met de perfecte combinatie van witte rum en essence van echte kokosnoot waan je je direct in een tropisch paradijs (ook al regent het buiten). Je kunt ‘m gebruiken als basis voor je Piña Colada, maar ook perfect in de mix met ananassap.

Bacardi - Coconut Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 32% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Coconut.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 32%