Baileys - Almande 70cl

€ 28,99
Niet op voorraad

De wereld is al meer dan 50 jaar verliefd op Baileys, een heerlijke romige, luxueuze en smaakvolle likeur. Nu kunnen eindelijk diegenen die niet goed tegen melk kunnen ook genieten van deze roomlikeur. Baileys Almande is een zuivelvrije versie van Baileys Original Irish Cream Liqueur. In plaats van Ierse room is deze likeur gemaakt met amandelmelk en een klein beetje vanille.

Baileys - Almande Likeur is een heerlijke Notenlikeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 13% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys - Almande.

Notenlikeuren kunnen bestaan uit een grote verscheidenheid aan noten of notencombinaties, maar amandel, hazelnoot en walnoot zijn de meest traditionele soorten die worden gebruikt voor likeur. Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de perfecte Notenlikeur te vinden die aan jouw behoeften voldoet! Notenlikeur wordt vaak geserveerd als onderdeel van een alcoholische koffie, in Cocktails of alleen met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 13%