Baileys - Vanilla Cinnamon 1 liter

€ 23,50
Niet op voorraad

De wereld is al meer dan 50 jaar verliefd op Baileys, een heerlijke romige, luxueuze en smaakvolle likeur. Nu is er dan eindelijk Baileys Vanilla Cinnamon. Stel je een bolletje vanille-ijs voor, gecombineerd met een kaneelbroodje. Heerlijk toch? Vol van smaak en zacht. Je kunt Baileys Vanilla Cinnamon puur drinken, maar ook aan je favoriete koffie toevoegen.

Baileys - Vanilla Cinnamon Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys - Vanilla Cinnamon.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 17%