Baileys - Chocolat Luxe 70cl

€ 24,50
Niet op voorraad

De wereld is al meer dan 50 jaar verliefd op Baileys, een heerlijke romige, luxueuze en smaakvolle likeur. Baileys Chocolat Luxe is een mix van Baileys Original Irish Cream met decadente Belgische chocola. De combinatie van Ierse whiskey, Ierse room en Belgische chocolade zorgt voor een overweldigende drinkervaring. Dit is echt puur genieten!

Baileys - Chocolat Luxe Likeur is een heerlijke Chocoladelikeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 15,7% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys - Chocolat Luxe.

Chocoladalikeur is een likeur wat meestal wordt gemaakt op basis van whisky of vodka waaraan chocolade is toegevoegd. Sommige chocoladelikeuren bevatten pure chocolade en andere worden gemaakt met melkchocolade of witte chocolade. Chocoladelikeur kan op zichzelf worden geserveerd (meestal met ijs) of worden gemengd in andere recepten en cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Kaneellikeur tot Fruitlikeur. Maar ook likeuren zoals deze Chocoladelikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 15.7%