Baileys - Deliciously Light 70cl

€ 18,99
Niet op voorraad

Om je in stijl te laten genieten van de donkerste maanden van het jaar, heeft Baileys een heerlijke nieuwe variant van zijn originele recpet op de markt gebracht, maar dan met minder calorieën en suiker: Baileys Deliciously Light. Geniet van een heerlijke Baileys, met 40% minder calorieën dan Baileys Original Irish Cream. We combineerden Ierse room met de rijke smaken van cacao en vanille van Baileys om een lichte en veelzijdige traktatie te maken, met dezelfde lekkere smaak van de bekende en geliefde originele Baileys. Geniet van Baileys Deliciously Light alleen, warm ingepakt op de bank, of in het gezelschap van dierbare vrienden. Een feestelijke traktatie, perfect voor de winter, of om te toasten tijdens Kerstmis of Nieuwjaar. Geniet van gezellige avonden. Laten we daarop toasten!


Baileys - Deliciously Light Likeur is een heerlijke Likeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 16.1 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys - Deliciously Light.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 16.1%