Baileys - Strawberries & Cream 70cl

€ 20,50
Niet op voorraad

De wereld is al meer dan 50 jaar verliefd op Baileys, een heerlijke romige, luxueuze en smaakvolle likeur. Baileys Strawberry & Cream is een prachtige aanvulling op de Original Irish Cream. Het combineert een rijpe aardbeiensmaak met de weelderige smaak van Ierse room. Het wordt aangeraden om Baileys Strawberry & Cream met ijs te drinken. Voel je je avontuurlijk? Dan is Baileys Strawberry & Cream ook een perfect ingrediënt in sommige toetjes. Geniet ervan!

Baileys - Strawberries & Cream Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 16,9% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys - Strawberries & Cream.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 16.9%