Balblair, 12 years 70cl

€ 49,99
Niet op voorraad

Balblair is opgericht in 1790 en is een van de knapste distilleerderijen van heel Schotland. Mocht je ooit in de buurt zijn, dan is het de moeite waard om een stukje om te rijden. De volledige whiskyreeks van Balblair heeft begin 2019 een nieuwe look gekregen. De belangrijkste verandering is het afscheid van jaartallen en de introductie van leeftijdsaanduidingen. De Balblair 12 Y is de instapper van deze nieuwe reeks, en heeft gerijpt in een combinatie van bourbonvaten en dubbelgebrande vaten van Amerikaans eiken.

Balblair, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Balblair. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Balblair, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Balblair
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%