Balvenie, 12 years - Single Barrel First Fill 70cl

€ 82,50
Niet op voorraad

Single Barrel is één enkel vat dat na 12 jaar wordt gebotteld. Direct uit een first fill ex-bourbon vat, gebotteld met 47,8% alcohol en niet koud gefiltreerd, waardoor alle smaken behouden blijven. Smaken van vanille en eikenhout voeren de boventoon maar maken plaats voor honing, gevolgd door zoete fruittonen en zachte kruiden. Elke fles is uniek, wellicht vindt u ook subtiele verschillen tussen de bottelingen. Op de fles vindt u het vatnummer waaruit de whisky komt en het flesnummer.

Balvenie, 12 Y - Single Barrel First Fill Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Balvenie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 47,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Balvenie, 12 Y - Single Barrel First Fill.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Balvenie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 47.8%