Banks, 7 years 70cl

€ 41,99
Op voorraad

Banks 7 bestaat uit 23 unieke rums met 7 origines. Elke rum geeft een eigen unieke toevoeging aan het smaakpallet. Het zorgvuldige blendingsproces zorgt voor een complexe, smaakvolle en uitgebalanceerde rum met accenten van kruiden en tropische vruchten.

Banks, 7 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Banks. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Trinidad en is gebotteld op 42,8 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Banks, 7 Y.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Banks
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42.8%