Beefeater 24 70cl

€ 29,50
Op voorraad

De naam ‘24’ is een verwijzing naar het aantal uur dat de botanicals in de alcohol weken. En dat zijn niet de minste botanicals! Natuurlijk een aantal traditionele, maar Beefeater 24 dankt zijn kwaliteit ook aan verschillende soorten thee, zoals Japanse Sencha en Chinese groene thee. Dit is een London Dry Gin zoals je nooit eerder hebt geproefd.

Beefeater 24 Gin is een heerlijke Gin van het merk Beefeater. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Beefeater 24.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Beefeater
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%