Beefeater - Blood Orange 70cl

€ 18,50
Op voorraad

James Burrough, de oprichter van Beefeater, ontwikkelde al meer dan 150 jaar geleden een sinaasappelgin. De huidige Blood Orange van Beefeater is gebaseerd op dit recept — de balans is fijn en de complexiteit dik in orde. Beefeater Blood Orange smaakt heerlijk in cocktails en spritzes.

Beefeater - Blood Orange Gin is een heerlijke Gin van het merk Beefeater. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Beefeater - Blood Orange.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Beefeater
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%