Belgian Owl - Spirit 50cl

€ 39,50
Niet op voorraad

Dit distillaat mag nog geen whisky worden genoemd omdat het nog geen drie jaar en 1 dag heeft gerijpt in eikenhouten vaten.

Belgian Owl - Spirit Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Belgian Owl. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Belgium en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Belgian Owl - Spirit .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Belgian Owl
Categorie Single Malt
Land België
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 46%