Bell's - Blended Scotch 70cl

€ 11,99
Niet op voorraad

Bell’s is een blended Scotch whisky met een eeuwenlange traditie. Oprichter en pionier Arthur Bell begon met het blenden van whisky in 1851. Jarenlang was Bell’s een van de bestverkopende whisky’s in Groot-Brittanië. Het hart van elke fles Bell’s bestaat uit whisky van Blair Athol, een pittoreske distilleerderij in de Hooglanden van Schotland. Blair Athol is in 1798 opgericht en is een van de oudste nog werkende distilleerderijen in Schotland. Bell’s bestaat uit rokerige whisky’s van de eilanden, en zoete whisky’s uit Speyside. Het recept van Bells’ stamt uit de 19e eeuw.

Bell's - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bell's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bell's - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bell's
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%