World’s Favourite Whiskies 200ml

€ 14,50
Op voorraad

Vier populaire whisky's in een proefpakket. Deze set bestaat uit de volgende whisk(e)y's:

• Jameson - Irish Whiskey
• Glenlivet - Founders Reserve Scotch Whisky
• Ballentine's - Blended Scotch Whisky
• Chivas Regal, 12 Y - Blended Scotch Whisky

World’s Favourite Whiskies Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenlivet. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke World’s Favourite Whiskies.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenlivet
Categorie Blend
Land Overig
Inhoud 200ml
Alcoholpercentage 40%