Black Velvet 70cl

€ 16,50
Niet op voorraad

Opmerkelijk soepele whisky met hints van karamel, vanille en kokos. Na de distillatie rijpt deze whisky van Black Velvet minimaal 3 jaar in handgemaakte eikenhouten vaten.

Black Velvet Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Black Velvet. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Black Velvet.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Black Velvet
Categorie Blend
Land Canada
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%