Bladnoch, 11 years 70cl

€ 68,99
Niet op voorraad

Even leek het alsof Bladnoch definitief verloren zou gaan. De distilleerderij werd bijna 10 jaar geleden gesloten en er was veel geld nodig om deze weer uit het slop te trekken. Gelukkig was daar de Australische ondernemer David Prior. Hij kocht de distilleerderij in 2015 en heropende Bladnoch twee jaar later. Tegenwoordig is Bladnoch weer een van de meest vooraanstaande distilleerderijen in de Lowland-regio. Een van hun nieuwste whisky’s is de Bladnoch, 11 Y, die rijpte in bourbon- en rodewijnvaten.

Bladnoch, 11 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bladnoch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 46,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bladnoch, 11 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bladnoch
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Leeftijd 11 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.7%