Dimple, 15 years 1 liter

€ 49,50
Niet op voorraad

Ooit domineerde de familie Haig de whiskyindustrie in de Laaglanden. Ze waren zonder twijfel een van de meest invloedrijke families in de Schotse whiskywereld. Dimple Whisky maakt deel uit van hun enorme erfgoed. Dit merk verscheen in 1893 voor het eerst op de markt en is vernoemd naar de unieke vorm van de Dimple-fles. De Dimple 15 Y is een van de oudere whisky’s van dit merk en bestaat onder uit single malts van bekende Schotse distilleerderijen zoals Glenkinchie en Linkwood.

Dimple, 15 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dimple. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dimple, 15 Y.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dimple
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Leeftijd 15 years
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%