Bols - Blue Curacao 70cl

€ 15,50
Op voorraad

Bols Blue de originele Blue Curaçao was en is nog steeds 's werelds best verkopende Blue Curaçao. In de vorige eeuw bekend als Crème de Ciel, is het een van de oudste smaken in het moderne Bols likeuren assortiment. Bols Blue geeft een sprankelend blauwe kleur, een sterke sinaasappelsmaak en een overheerlijke en unieke afdronk aan elke cocktail.

Bols - Blue Curacao Likeur is een heerlijke Citruslikeur van het merk Bols. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 21% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bols - Blue Curacao.

Citruslikeur is een likeur wat wordt gemaakt van citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. De populairste citrusvrucht die wordt gebruikt bij het maken van een citruslikeur is een citroen, dit wordt ookwel Limoncello genoemd. Citruslikeuren op basis van sinaasappels worden meestal alleen gebruikt bij het maken van cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Creamlikeur tot Whiskylikeur. Maar ook likeuren zoals deze Citruslikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 21%