Bols - Silverstrike 50cl

€ 15,50
Op voorraad

Het kleine broertje van Gold Strike, de succes likeur met kaneelsmaak en vlokken bladgoud (23,5 karaats). Silver Strike borduurt verder op die combinatie van ingredienten maar met 2 subtiele aanpassingen die het drankje gelijk een geheel nieuwe draai geven. Silver Strike heeft in plaats van vlokjes bladgoud, zogenaamde “99,9% fine silver” snippers in de fles rond dwarrelen. Daarnaast heeft Silver Strike een zachtere kaneelsmaak en lager alcoholpercentage van 30%.

Bols - Silverstrike Likeur is een heerlijke Kaneellikeur van het merk Bols. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bols - Silverstrike.

Kaneellikeur wordt gemaakt door gemalen kaneel te mengen met ruwe suiker en smaakt vaak naar kaneelsnoepjes. Kaneellikeur kan puur worden gedronken als drankje na het eten, maar het kan ook worden gebruikt in cocktails en in desserts. Het geeft een geweldige smaak aan gebak of fruittaarten!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 30%