Gold Strike 50cl

€ 17,50
Op voorraad

De bekende Goldstrike likeur met vlokken van 23,5 Karaats goud en pittige kaneelaroma's. Deze likeur biedt een unieke smaakervaring die zowel zoet als kruidig is. De levendige gouden gloed en kaneel smaak maken Gold Strike een opvallende keuze voor alle likeur fijnproevers.

Gold Strike Likeur is een heerlijke Kaneellikeur van het merk Bols. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Gold Strike.

Kaneellikeur wordt gemaakt door gemalen kaneel te mengen met ruwe suiker en smaakt vaak naar kaneelsnoepjes. Kaneellikeur kan puur worden gedronken als drankje na het eten, maar het kan ook worden gebruikt in cocktails en in desserts. Het geeft een geweldige smaak aan gebak of fruittaarten!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 50%