Bombay - Bramble 70cl

€ 21,50
Op voorraad

Bombay Sapphire heeft hun nieuwe Bombay Bramble op de markt gebracht: een gin die is geïnspireerd op de klassieke Bramble cocktail. De rode kleur is puur afkomstig van natuurlijk fruit (zwarte bessen en frambozen) en andere botanicals. De Bombay Bramble is vanzelfsprekend perfect voor cocktails, maar komt ook geweldig tot zijn recht met niets meer dan ijs, tonic en een schijfje citroen.

Bombay - Bramble Gin is een heerlijke Gin van het merk Bombay. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bombay - Bramble.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bombay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%