Bombay - Sapphire East 70cl

€ 27,50
Niet op voorraad

Bombay Sapphire East is een premium Gin met de smaken van citroengras en vers gemalen zwarte peper. Perfect voor de ultieme Gin & Tonic met een twist.

Bombay - Sapphire East Gin is een heerlijke Gin van het merk Bombay. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 42% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bombay - Sapphire East.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bombay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42%