Bombay - English Estate 70cl

€ 26,99
Niet op voorraad

Een limited edition Bombay Sapphire, English Estate! English Estate is een verfrissende limited edition gin geïnspireerd op hun Engelse herkomst, hun distilleerderij in het Engelse platteland.
Het is een combinatie van de typische citrustonen van Bombay Sapphire, aangevuld met Pennyroyal munt, rozenbottel en geroosterde hazelnoot, afkomstig uit de Engelse velden.
Het resultaat is een verfrissende en subtiele Londen Dry Gin van Engelse origine, gemaakt om creatief van te genieten.

Bombay - English Estate Gin is een heerlijke Gin van het merk Bombay. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 41% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bombay - English Estate.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bombay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 41%