Boomsma - Hagel En Donder Anijslikeur 1 liter

€ 11,99
Niet op voorraad

De anijsbrandewijn Hagel & Donder is getrokken van Egyptische anijs. Hieraan worden bijzondere eigenschappen toegedicht, zoals het opwekken van de eetlust en het bevorderen van de spijsvertering. Samen met venkel en enkele andere kruiden zorgt de anijs voor een frisse, licht zoete smaak en een geurig aroma. Boomsma Hagel & Donder is niet alleen puur erg lekker, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met wat warme melk.

Boomsma - Hagel En Donder Anijslikeur Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Boomsma. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 25% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Boomsma - Hagel En Donder Anijslikeur.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Boomsma
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 25%