De Kuyper - Pina Colada 70cl

€ 11,99
Op voorraad

De Kuyper Pina Colada is een exotische kant-en-klare cocktail op basis van witte rum, kokosmelk en een concentraat van rijpe ananassen. Waan je voor even op de Caraïben.

De Kuyper - Pina Colada Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 14,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper - Pina Colada.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 14.5%