Boomsma - Vlierbessen 50cl

€ 11,50
Op voorraad

Deze vlierbessenlikeur is rijk, vol, sappig, licht kruidig en iets zoet van smaak. Geniet van een zuiver natuurproduct. De likeur bestaat uit tenminste 25% puur vlierbessensap van topkwaliteit. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. In een cocktail of kir komt deze likeur goed tot z’n recht maar uiteraard smaakt hij ook lekker puur, gekoeld of met een blokje ijs.

Boomsma - Vlierbessen Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Boomsma. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Boomsma - Vlierbessen.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Boomsma
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 20%