Borgoe, 8 years - Reserve Collection 70cl

€ 47,99
Niet op voorraad

Voor het distilleren van Borgoe 8YO wordt suikerriet gebruikt, waarna de rum acht jaar gelagerd wordt op Amerikaanse eikenhouten bourbonvaten die handmatig zijn geselecteerd door de master blender, om vervolgens dubbel gefilterd te worden over houtskool. Een zijdezachte rum die rijk en zoet van smaak is met aroma's van karamel en hout verkregen door de lagering.

Borgoe, 8 Y - Reserve Collection Rum is een heerlijke Rum van het merk Borgoe. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Suriname en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Borgoe, 8 Y - Reserve Collection.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Borgoe
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%