Borgoe - Extra 70cl

€ 28,99
Op voorraad

Voor het distilleren van Borgoe Extra Rum wordt suikerriet gebruikt, waarna de rum jarenlang gelagerd wordt op authentieke, eikenhouten bourbonvaten. Vervolgens wordt de rum dubbel gefiltreerd over houtskool voor de zachte, ronde smaak en geblend om tot een perfect, harmonieus geheel te komen. Dit resulteert in een heerlijk zachte rum, elegant en rond van smaak met aroma's van hout en karamel.

Borgoe - Extra Rum is een heerlijke Rum van het merk Borgoe. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Suriname en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Borgoe - Extra.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Borgoe
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%