Bowmore, 12 Y Gift set met 2 mini 80cl

€ 34,50
Niet op voorraad

Bowmore is een van oudste distilleerderijen in Schotland en ligt op het legendarische eiland Islay. De whisky wordt nog steeds traditioneel geproduceerd — Bowmore is een van de weinige distilleerderijen die een eigen moutvloer heeft. Bowmore is rokerig, maar niet zo intens als sommige andere whisky’s van Islay. Met Bowmore 12 Y proef je de essentie van de distilleerderij, maar in deze giftpack zitten ook twee kleine flesjes Bowmore 15 Y en Bowmore No. 1. Dat geeft je de kans om Bowmore verder te ontdekken.

Bowmore, 12 Y Gift set met 2 mini Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bowmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 40,2% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bowmore, 12 Y Gift set met 2 mini.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bowmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 12 years
Inhoud 80cl
Alcoholpercentage 40.2%