Bowmore - Vault Edition 70cl

€ 78,99
Niet op voorraad

De Vault Edition No. 1 is een speciale uitgave van de No. 1 single malt. The Vault ligt onder zeeniveau en aan zee en heeft een eigen microklimaat. In dit klimaat rijpt de whisky op geselecteerde bourbonvaten die gepositioneerd zijn tegen de iconische muur van The Vault die tegen de zee is gebouwd. Vault Edition No. 1 krijgt zo een Atlantische zilte toevoeging die ongekend is. Goud van kleur en smaken van gezouten honingraat, pittige cacao en een jodium-gedrenkte bloedsinaasappel. Zilte afdronk.

Bowmore - Vault Edition Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bowmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 51,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bowmore - Vault Edition.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bowmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 51.5%