Bowsaw - 100% Straight American Bourbon 70cl

€ 32,50
Op voorraad

De whiskey van Bowsaw wordt gedistilleerd en gerijpt in Owensboro en Louisville, Kentucky. De distilleerderijen die Bowsaw produceren hebben samen meer dan 350 jaar expertise op het gebied van bourbon. De mashbill (het graanrecept) voor Bowsaw Small Batch American Bourbon bestaat uit 75% maïs, 21% rogge en 4% gemoute gerst. Na distillatie rijpt de whiskey in nieuwe eikenhouten vaten, wat ervoor zorgt dat de Bowsaw bomvol karakter zit.

Bowsaw - 100% Straight American Bourbon Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bowsaw. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bowsaw - 100% Straight American Bourbon.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bowsaw
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%