Bruichladdich - Port Charlotte, 10 years 70cl

€ 56,50
Niet op voorraad

Een bezoek aan Bruichladdich is alsof je teruggaat in de tijd. Een computer is nergens te bekennen en bijna alles werkt nog op dezelfde manier als in de 19e eeuw. Deze cultdistilleerderij op Islay heeft een trouwe schare fans, onder andere vanwege whisky’s zoals deze zwaargeturfde Port Charlotte,10 Y. De whisky werd voor het eerst gepresenteerd in 2018 en was meteen een doorslaand succes. Een heerlijke rookbom die heeft gerijpt in vaten van Amerikaans eikenhout, maar ook in voormalige wijnvaten.

Bruichladdich - Port Charlotte, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bruichladdich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bruichladdich - Port Charlotte, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bruichladdich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%