Octomore - 09.1 70cl

€ 147,50
Niet op voorraad

Octomore 9.1 is een van de rokerigste, zwaarst geturfde whisky’s ter wereld. Hoewel deze Schotse whisky slechts 5 jaar oud is, laat de Octomore 9.1 zien hoe belangrijk hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig distillatieproces zijn. Deze whisky, die rijpte in de beste Amerikaanse whiskeyvaten, laat zien dat ouder niet altijd beter is.

Octomore - 09.1 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bruichladdich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 59,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Octomore - 09.1.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bruichladdich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 5 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 59.1%