Bulldog - London Dry Gin 1 liter

€ 26,99
Op voorraad

Een gin in een gedurfde fles. Gedistilleerd uit 12 botanicals van over de hele wereld. Deze botanicals zijn onder andere: citroen, lavendel, witte klaproos, lotus en amandel. Een florale geur met ook wat citrus. De smaak begint zacht maar gaat daarna over in wat krachtiger kruiden. De smaak eindigt met bloemen, lavendel en wat citrus.

Bulldog - London Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Bulldog. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bulldog - London Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bulldog
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%