Bumbu - Original Rum 70cl

€ 35,99
Op voorraad

Een heerlijke small batch Rum dat wordt gestookt in Barbados van alleen het beste suikerriet uit wel 8 verschillende landen. Deze rum heeft tot wel 15 jaar gerijpt in ex bourbon vaten van eikenhout. De bekende rapper Rick Ross is mede eigenaar van het merk Bumbu.

Bumbu - Original Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Bumbu. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Panama en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bumbu - Original Rum.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bumbu
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%