Flor de Cana, 7 years 70cl

€ 20,99
Niet op voorraad

Een 7 jaar oude super premium “full-bodied” rum met een mahonie bruine kleur. Aroma’s van kokosnoot, vanille en vijgen. Verder smaken als honing en pure chocolade. De afdronk is soepel en lang. Deze rum is het best te serveren “on the rocks” of met bruisend water of andere soda’s.

Flor de Cana, 7 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Flor de Cana. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Nicaragua en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Flor de Cana, 7 Y.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Flor de Cana
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%