Bunnahabhain - Eirigh Na Greine 1 liter

€ 56,50
Niet op voorraad

Bunnahabhain is opgericht in het Victoriaanse tijdperk, gelegen op het eiland Islay. Hoewel de meeste distilleerderijen op het eiland geturfde whisky maken, produceert Bunnahabhain voornamelijk ongeturfde whisky. Een voorbeeld hiervan is de Eirigh Na Greine [uitgesproken als ae-ree ne gray-nyuh], wat 'Morning Sky' betekent in het Schots Gaelic, verwijzend naar de schitterende ochtendluchten, die je kunt zien vanaf de distilleerderij. Deze whisky onderscheidt zich van andere uitdrukkingen uit de Bunnahabhain distilleerderij door zijn rijping, die uitsluitend plaatsvindt in Franse rode wijn vaten.

Bunnahabhain - Eirigh Na Greine Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bunnahabhain. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bunnahabhain - Eirigh Na Greine.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bunnahabhain
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 46.3%