Glen Garioch, 12 years 70cl

€ 39,99
Op voorraad

Glen Garioch 12 Year Old is een Highland Single Malt Scotch Whisky gerijpt op bourbon en sherry vaten met een gouden honingkleur. Heide bloemen, gepocheerde peren en de zoetheid van gemoute gerst vormen de fijne aroma’s. De eerste aanraking met de smaak geeft banaan en crème brûlée daarna komt het eikenhout en peer los. Lange, gladde en geurige afdronk.

Glen Garioch, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Garioch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Garioch, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Garioch
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%