Bushmills - Black Bush 80/20 1 liter

€ 35,99
Niet op voorraad

De 80/20 PX Sherry Cask Reserve is een nieuwe variant van de beroemde Bushmills Black Bush. Deze interessante blend van verschillende stijlen bestaat voor 80 procent uit single malt, voor 20 procent uit small-batch Ierse grain whiskey en werd deel gefinisht in Pedro Ximénez-vaten. Volgens meesterdistillateur Colum Egan voegen deze vaten complexiteit toe, zonder af te doen aan het klassieke smaakprofiel van de Bushmills Black Bush.

Bushmills - Black Bush 80/20 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bushmill. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bushmills - Black Bush 80/20.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bushmill
Categorie Blend
Land Ierland
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%